Медведєв знову пригрозив Берліну, Лондону і Вашингтону ядерними ударами

Читать на русском
Медведєв знову пригрозив країнам США і Європи ядерною війною, якщо рф повернуть до визнаних кордонів 1991 року.
Getty Image

Голова Радбезу російської федерації Дмитро Медведєв знову пригрозив країнам США і Європи ядерною війною, якщо рф повернуть до визнаних кордонів 1991 року.

Про це він написав у Telegram.

Скільки разів на місяць Медведєв погрожує ядерною зброєю – дослідженняСкільки разів на місяць Дмитро Медведєв погрожує ядерною зброєю – на інфографіці. Пік погроз припав на березень цього року – 10 разів.

У своєму дописі Медведєв заявив, якщо росія програє у війні проти «неонацистів із західними спонсорами», і повернеться до кордонів 1991 року, то почнеться «громадянська війна з десятками мільйонів жертв»

«І тепер головне питання: ці ідіоти справді вірять, що народ Росії такий розділ своєї країни проковтне? Що ми всі будемо міркувати приблизно так: «Ну що ж, на жаль, це сталося. Вони перемогли. Нинішня Росія зникла. Шкода, звісно, але треба жити далі в країні, що розвалюється і помирає, оскільки ядерна війна набагато для нас страшніша, ніж смерть наших близьких, наших дітей», – йдеться у дописі.

Медведєв пише, що спроби повернути росію до кордонів 1991 року призведуть до глобальної війни із західними країнами із застосуванням усього стратегічного арсеналу рф по Києву, Берліну, Лондону й Вашингтону.

Раніше він заявляв, що німецькі заводи стануть «законною ціллю», якщо країна передасть Україні ракети Taurus.

Також Медведєв пригрозив використанням ядерної зброї проти України, якщо західними ракетами великої дальності буде завдано удару по пускових установках російських ракет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: