Справа Пашинського: одного з підозрюваних заарештували

Читать на русском
Антикорупційний суд підтримав клопотання детектива НАБУ про застосування запобіжного заходу до одного з підозрюваних.
фото: uk.wikipedia.org

Вищий антикорупційний суд узяв під варту одного з підозрюваних у справі колишнього народного депутата Сергія Пашинського та бізнесмена Сергія Тишенка про організацію заволодіння націоналізованими нафтопродуктами Сергія Курченка на суму 967 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

«15 лютого 2024 року слідчий суддя ВАКС за клопотанням детективів НАБУ, погодженим прокурором САП, застосував запобіжний захід у виді тримання під вартою з альтернативою внесення понад 9 млн грн застави одному зі співвиконавців злочинної організації, яка заволоділа нафтопродуктами на загальну суму 967 млн грн, арештованими у справі власника так званої групи компаній «Східно-Європейська паливно-енергетична компанія» (СЄПЕК), а саме колишньому заступнику директора державного підприємства. У разі внесення застави на підозрюваного будуть покладені відповідні процесуальні обов'язки», – інформує орган.

Раніше Вищий антикорупційний суд заарештував бізнесмена Сергія Тищенка у цій справі.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру екснардепу Сергію Пашинському, бізнесмену Сергію Тищенку та іншим у заволодінні арештованими нафтопродуктами Курченка, які підлягали націоналізації. Їхні дії завдали шкоди на понад 967 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: