Юсов прокоментував сьогоднішню пожежу на заводі МіГ у Москві

Читать на русском
У ГУР МОУ заявили, що головна причина чергової пожежі – це російська агресія проти України.
скріншот з відео

Сьогодні вдень виникла пожежа на території заводу МіГ у Москві, де конструюють винищувачі. Завод має безпосереднє відношення до постачання комплектуючих військово-космічним силам росії.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону 13 лютого.

У російському Волгограді сталась пожежа на НПЗВночі 3 лютого на нафтопереробному заводі у російському Волгограді сталась пожежа. Попередньою причиною називають атаку БПЛА.

«Завод та ці приміщення явно задіяні та мають безпосереднє відношення до постачання комплектуючих військово-космічним силам країни-агресора. Щодо наслідків, а також продовження цих інцидентів, то інформація збирається, уточнюється», – зазначив чиновник.

За його словами, головною причиною цього інциденту є російська агресія проти України.

«Можна сказати, що вже на території РФ часто важко відрізнити, що стало наслідком деградації ВПК, адміністрування, загалом інфраструктури, що стало наслідком порушення правил пожежної безпеки, що стало наслідком запеклої боротьби чи то місцевих сил опору, чи то друзів України, які, звісно, працюють і в глибокому тилу», – зазначив Юсов.

Нагадаємо, нещодавно в Краснодарському краї рф сталася пожежа на НПЗ. У ГУР прокоментували цей інцидент. У Ростовській області рф спалахнула пожежа на поліефірному заводі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: