Макрон вирішив відкласти свій візит до України – ЗМІ

Читать на русском
Президент Франції Макрон відклав свою поїздку до України, яка була запланована на наступний тиждень. Про це повідомляють ЗМІ.
Фото: AFP

Президент Франції Еммануель Макрон прийняв рішення відкласти свою поїздку в Україну, яка була запланована на наступний тиждень.

Про це повідомляє французьке видання Challenges.

Зеленський обговорив з Макроном ситуацію на фронті та оборонні потреби УкраїниЗеленський обговорив з Макроном підготовку угоди про гарантії безпеки та ситуацію на фронті.

Очікувалося, що візит Макрона до України триватиме два дні – 13 та 14 лютого. Під час поїздки він мав відвідати Одесу та Київ.

Однак, за даними журналістів, візит було відкладено «з міркувань безпеки». Це рішення викликало «багато питань», як з боку французьких держслужбовців та керівників, так і з боку українських дипломатів.

Крім того, у зв'язку зі скасуванням візиту Макрона Рада «Франція-Україна», яка була створена на базі найбільшого союзу підприємств Франції, також скасувала заплановану поїздку та переговори з представниками України.

Нагадаємо, у січні ЗМІ повідомляли, що Макрон найближчим часом приїде до Києва для підписання двосторонньої угоди про безпеку.

Раніше президент Франції підтвердив, що його країна майже завершила роботу над угодою з безпеки з Україною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: