Наєв заявив, що дізнався про своє звільнення з посади командувача Об'єднаних сил ЗСУ від ЗМІ

Читать на русском
Сергій Наєв дізнався про своє звільнення з посади командувача Об'єднаних сил Збройних сил України із засобів масової інформації.
Укрінформ

Сергій Наєв дізнався про своє звільнення з посади командувача Об'єднаних сил Збройних сил України із засобів масової інформації.

Про це він написав в Telegram.

Відомо, що на цій посаді він перебував з 2020 року.

Які кадрові перестановки Зеленський провів у керівництві ЗСУ, Міноборони та СБУ під час великої війниЯкі кадрові зміни Зеленський провів у вищому військовому та військово-політичному керівництві під час повномасштабної війни.

«Із засобів масової інформації дізнався про своє звільнення з посади командувача Об'єднаних сил Збройних Сил України, яку обіймав з 2020 року. Це були складні часи», – йдеться у повідомленні.

Він подякував усім генералам, офіцерам, сержантам і солдатам за самовіддану службу, за злагоджену роботу. А також усім українцям за патріотизм та значну допомогу війську.

«Схиляю голову перед мужністю й відвагою наших захисників та захисниць, які зі зброєю в руках щоденно захищають нашу країну від підступного агресора. Низько вклоняюся перед загиблими Героями, які поклали своє життя за незалежність та свободу України. Вічна їм шана і пам’ять», – написав Наєв.

Зазначимо, що командування об'єднаних сил ЗСУ очолив уже колишній командувач Морської піхоти генерал-лейтенант Юрій Содоль.

Також президент Володимир Зеленський призначив Олександра Павлюка командувачем Сухопутних військ Збройних Сил України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: