На Херсонщині з дрона підірвали будинок голови окупаційної адміністрації Нової Маячки

Читать на русском
У Херсонській області 9 лютого підірвали будинок голови окупаційної адміністрації Нової Маячки Геннадія Коломойця.
Укрінформ

У Херсонській області підірвали будинок голови окупаційної адміністрації Нової Маячки Геннадія Коломойця. Зраднику вдалося вижити.

Про це з посиланням на власні джерела в окупації повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Доля зрадників: кого із колаборантів на окупованих територіях вже ліквідувалиНа інфографіці Слово і діло – список ліквідованих з початку повномасштабної війни проросійських колаборантів.

Як зазначають у повідомленні, вибух стався зранку напередодні, 9 лютого в селищі Нова Маячка Ювілейної громади Херсонського району. Того дня з українського дрона підірвали будинок місцевого гауляйтера Геннадія Коломойця на прізвисько «Танкіст».

«Він, на жаль, вижив, але будинок колаборанта і його автомобіль добряче пошкоджені», – йдеться у дописі.

Джерела розповідають, що український дрон залетів до будинку 54-річного Коломойця, близько четвертої години ранку 9 лютого. Вибух розбив автівку і пошкодив будинок. Варто додати, що це не перша спроба ліквідації зрадника.

Відомо, що Коломоєць активно співпрацює з окупантами і допоміг їм з проведенням «референдуму» і «виборів» у вересні 2023 року.

Нагадаємо, у грудні в окупованому Луганську підірвали авто з місцевим «депутатом». Вибух автомобіля, в якому знаходився луганський колаборант Олег Попов, було організовано Службою безпеки України.

Раніше повідомляли, що на тимчасово окупованих територіях росіяни посилили охорону зрадників України, які працюють на ворога.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: