Окупанти знову вдарили по центру Херсона, є жертви

Читать на русском
Внаслідок російського обстрілу Херсона в понеділок, 5 лютого, загинули четверо мирних жителів.
скрін з відео

Російські військові сьогодні вдень знову обстріляли центр Херсона, в результаті загинули четверо людей.

Про це повідомив голова міської військової адміністрації Роман Мрочко у Telegram.

Нові обстріли Херсонщини: серед поранених є дитинаУ Херсонській області за добу через обстріли 7 людей отримали поранення, у тому числі одна дитина.

За його даними, сьогодні після 12 години дня російські окупаційні війська обстріляли Херсон з тимчасово окупованого лівого берега.

«Внаслідок влучання ворожих снарядів у центрі міста виникла пожежа. Після прибуття на місце виклику рятувальники виявили два тіла. Інформація уточнюється», – написав Мрочко.

Пізніше він повідомив, що вже троє загиблих – чоловіки 45 та 50 років, які були в автомобілі та жінка, яка під час ворожого удару перебувала на вулиці. Ще одна людина отримала поранення. Вона госпіталізована.

Через деякий час кількість жертв зросла до чотирьох.

«Стало відомо ще про одного загиблого внаслідок ворожого обстрілу центру Херсона близько 12:00. Чоловік 60 років отримав травми, які не сумісні з життям. Наразі відомо про чотирьох загиблих та одного пораненого», – уточнив Мрочко.

Нагадаємо, 2 лютого росіяни завдали авіаудару по центру Херсона, повідомлялося про поранених. 3 лютого окупанти скинули авіабомби на Херсонщину, були пошкоджені будинки та критична інфраструктура.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: