Нові обстріли Херсонщини: серед поранених є дитина

Читать на русском
У Херсонській області за добу через обстріли 7 людей отримали поранення, у тому числі одна дитина.
ілюстративне фотоt.me/olexandrprokudin

Минулої доби армія рф 67 разів обстріляла Херсонську область, внаслідок чого 7 осіб отримали поранення, у тому числі одна дитина.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у суботу у Telegram.

Херсон та область частково знеструмлені через обстрілиУ Херсоні та області є проблеми з електрикою після обстрілів. Також є нові пошкодження через обстріли в мережах Дніпропетровської, Донецької, Миколаївської, Харківської областей.

«За минулу добу противник здійснив 67 обстрілів, випустивши 218 снарядів, із застосуванням артилерії, мінометів, РСЗВ, танків, БпЛА та авіації. По Херсону ворог спрямував 49 снарядів, в тому числі керовану авіабомбу», – написав він.

За його словами, через російську агресію 7 людей отримали поранення, з них - 1 дитина.

За даними ОВА, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; пошкодили об'єкти критичної інфраструктури та навчальні заклади в обласному центрі та в Херсонському районі; влучили у дитячий садок у Бериславському районі, завдали руйнувань магазинам та медичній установі у Херсоні.

Нагадаємо, сьогодні вночі росія атакувала Україну дронами. У Кривому Розі знову пошкоджено підстанцію Укренерго, є аварійні відключення світла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: