Лікарям на окупованих територіях заборонили користуватися соцмережами – ЦНС

Читать на русском
На частині Запорізької області окупанти заборонили персоналу лікарень використовувати YouTube, Facebook, Instagram.
ілюстративне фотоpexels

Росіяни заборонили лікарям на окупованій частині Запорізької області використовувати соціальні мережі. Так ворог хоче приховати втрати в районі Роботиного.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

Втрати рф перевищили 384 тисячі військовихОкупанти втратили за добу 960 осіб, 10 танків, 31 артилерійську систему, 29 ББМ, 3 засоби ППО, 35 безпілотників, 47 одиниць автомобільної та спеціальної техніки.

Повідомляється, що окупанти зазнають значних втрат на Мелітопольському напрямку, намагаючись наступати поблизу Роботиного. У зв'язку із цим цивільні лікарні на тимчасово окупованій території Запорізької області переповнені російськими військовими.

За даними ЦНС, російські спецслужби побоюються витоку інформації про актуальний стан справ. Тому цього тижня цивільному персоналу лікарень було під підпис надано розпорядження про заборону використання таких сервісів:

  • YouTube;
  • Facebook;
  • Instagram;
  • VPN.

За порушення таких обмежень окупанти погрожують звільненням та притягненням до відповідальності безпосереднього керівника. Росіяни хочуть максимально виділити персонал із незалежного від окупантів інформаційного простору.

Нагадай, до окупованого Мелітополя відправили російських медиків. Також повідомлялося, що через великі втрати росіяни будують новий госпіталь у Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: