У Повітряних силах назвали кількість збитих уночі «шахедів»

Читать на русском
Сили ППО збили 15 із 35 шахедів у Миколаївській, Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Харківській, Херсонській та Київській областях.
ukranews.com

Росія вночі 30 січня атакувала Україну 35 ударними безпілотниками типу Shahed-136/131, а також двома зенітними керованими ракетами С-300. Пуски дронів були здійснені з району Приморсько-Ахтарська, Курська та окупованого Криму.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Динаміка знищення «шахедів» силами ППОРосія з початку війни запустила по Україні більше 3,4 тисяч шахедів. Динаміка знищення – на інфографіці.

«Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України знищено 15 ворожих БпЛА у межах Миколаївської, Сумської, Черкаської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Харківської, Херсонської та Київської областей», – повідомили військові, додавши, що для цього залучалися авіація, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи.

Частину безпілотників росіяни направили по прифронтових територіях, намагаючись уразити інфраструктуру паливно-енергетичного сектору, цивільні та військові об’єкти біля лінії фронту та державного кордону.

Нагадаємо, 25 січня росія вдарила по Україні 14 «шахедами». Двічі була атакована Одеса: було влучання у промисловий об'єкт, багатоповерховий будинок та цивільну інфраструктуру. Постраждали шестеро людей.

Вчора окупанти вдарили дронами та артилерією по Нікопольському району, є поранені.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: