У Повітряних силах підрахували, скільки в окупантів залишилось високоточних ракет

Читать на русском
У Повітряних силах заявили, що в окупантів станом на 28 січня залишилось близько 900 високоточних далекобійних ракет. Такі розрахунки зробили спираючись на дані розвідки.
Сили оборони півдня України

У Повітряних силах підрахували, що в окупантів залишилось близько 900 високоточних далекобійних ракет.

Про це заявив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в етері телемарафону.

Як змінювався запас ракет стратегічної дальності у росіїЯк змінювався російський запас ракет стратегічної дальності – на інфографіці. Зараз у рф близько 900 ракет.

За його словами, кількість високоточних далекобійних ракет у росіян залишається на тій же позначці, як і в попередній період. Окупанти виготовляють рівноцінну кількість ракет, які витрачають.

«Згідно з останніми даними, це така ж сама цифра, як і в попередній період: у росії залишається близько 900 високоточних далекобійних ракет. Тому що ворог протягом трьох великих комбінованих атак з 29 по 8 січня застосував велику кількість ракет. Попри те, що вони виготовляють, вони і втрачають. Саме тому цифра зараз на цьому самому рівні», – зазначив Ігнат.

Варто додати, що за даними розвідки, росія за місяць виготовляє близько 100 ракет.

При цьому, на Південному напрямку ворог значно збільшив використання FPV-дронів. За минулу добу, 27 січня, росіяни застосували понад 70 безпілотників.

До слова, у ніч проти неділі, 28 січня, ворожі війська атакували Україну 8-ма ударними дронами типу «Shahed-136/131». Також ворог застосував зенітні керовані ракети С-300 та балістичними ракетами «Іскандер-М».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: