В одній з областей на третину перевищено епідпоріг із захворювання на грип та ГРВІ

Читать на русском
Понад 9400 жителів Рівненської області захворіли на грип та ГРЗ за минулий тиждень. Це на третину більше, ніж тижнем раніше.
Фото Слово і діло

У Рівненській області рівень захворюваності на грип та ГРВІ перевищив епідпоріг вже на 34%.

Про це сьогодні, 29 січня, повідомив голова Рівненської обласної військової адміністрації Олександр Коваль у Facebook.

Кількість вірусів грипу А та В стрімко зростає – ЛяшкоКількість вірусів грипу А та В в Україні починає конкурувати з коронавірусом, заявили в МОЗ.

За його словами, 9427 мешканців Рівненської області захворіли на грип та ГРЗ за минулий тиждень. Це на 35% більше, ніж за минулі сім днів.

«Збільшилась і кількість госпіталізацій, пов'язаних із гострими репіраторними хворобами. Більшість хворих – діти, але й серед дорослих захворюваність зросла на чверть. Рівень захворюваності високий і перевищує епідемпоріг на 34%», – йдеться у повідомленні.

Він додав, що через значну захворюваність на дистанційне навчання перейшли шість шкіл області: Рівненський ліцей №7, Рафалівський Петропавлівський ліцей, Людський ліцей, Зносицький ліцей, Пісковський ліцей, Костопільський ліцей №6.

Нагадаємо, у МОЗ повідомляли, що у січні зафіксовано перші випадки нового субваріанту штаму Омікрон. Також повідомлялося, що кількість вірусів грипу А та В стрімко зростає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: