Українські прикордонники не випустили футбольну команду: ДПСУ дала пояснення

Читать на русском
Прикордонники не пропустили на виїзд із країни українську футбольну команду Покрова АМП через відсутність необхідних документів.
фото ДПСУ

Співробітники Держприкордонслужби не пропустили через державний кордон футбольну команду «Покрова АМП», оскільки більшість гравців не мала дозволу на виїзд.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ в Telegram.

Мобілізація в Україні: порівняння урядового та альтернативних законопроєктівП'ять законопроєктів про мобілізацію – порівняння ініціатив від уряду та народних депутатів.

«Під час вивчення законних підстав для виїзду за кордон гравців, які увійшли до футбольної команди «Покрова АМП», прикордонники встановили, що більшість осіб зі складу команди, які є чинними військовослужбовцями, не мають необхідних документів для перетинання кордону», – сказано в повідомленні.

«Попередньо встановлено, що керівництво футбольної команди не до кінця вжило необхідних дій щодо погодження дозволів для команди та отримання позитивного результату розгляду листів», – зазначили у відомстві.

Водночас прикордонники вживають усіх можливих заходів, щоб допомогти команді у перетині кордону.

Нагадаємо, раніше у ДПСУ розповіли, чи обмежений виїзд з України для 17-річних юнаків. Також повідомлялося, скільки дозволів на виїзд за кордон видали чоловікам протягом року через систему «Шлях».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: