Росія зміцнює кордон з Україною прикордонниками ФСБ – розвідка

Читать на русском
Сформовані підрозділи планують розмістити на прикордонних ділянках у Брянській, Курській та Бєлгородській областях рф.
фото ТАСС

У росії формують загони з особового складу підрозділів прикордонної служби ФСБ, щоб посилити зміцнення кордону.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Telegram.

Відгородитися від «буйних сусідів»: як країни Європи зміцнюють кордон із росією та БілоруссюЛатвія, Литва, Польща, Естонія, Норвегія та Фінляндія зміцнюють свій кордон із росією та Білоруссю, аж до будівництва парканів.

Розвідка дізналася, що сформовані підрозділи планують розмістити на прикордонних ділянках у Брянській, Курській та Бєлгородській областях рф.

«Про відповідні наміри держави-агресора свідчить перехоплена телефонна розмова від 25 січня 2024 року між двома російськими загарбниками, які проходять службу на території окупованої Абхазії», - йдеться у повідомленні.

Як розповіли в ГУР, у діалозі між кадровиком сухумського прикордонного загону капітаном Юсібовим та прапорщиком Зімськовим, який проходить службу в прикордонному заставі міста Очамчирі, йдеться про формування списків для відправки на російсько-український кордон «на постоянку».

Нагадаємо, воїни ЗСУ з січня посилюють оборону на кордоні з Білоруссю та росією. Також повідомлялося, що бійці добровольчого корпусу рф атакували сили ФСБ у Брянській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: