У Харкові зросла кількість поранених внаслідок ракетного удару рф

Читать на русском
У Харкові кількість поранених внаслідок вечірнього обстрілу з боку військ країни-агресора зросла щонайменше до вісьмох осіб.
фото: АТН

Кількість постраждалих від російського удару по Харкову збільшилася щонайменше до восьми осіб. Під ударом, ввечері 23 січня, перебували Київський і Холодногірський райони.

Про це керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков та начальник Харківської ОВА Олег Синегубов повідомляють у Телеграмі.

Як зазначається, російські агресори завдали три удари ракетами з комплексів С-300. У Холодногірському районі є влучання в офісне приміщення. Дві інші ракети пошкодили наукову установу в Київському районі.

Згідно з даними Фільчакова, кількість постраждалих збільшилась до дев'яти осіб.

«Попередньо, у тяжкому стані поранена жінка з переломом стегна, в інших поранених стан легший», - сказав Фільчаков.

Водночас, керівник області написав, що кількість поранених становить вісім осіб.

«Кількість поранених збільшилася до восьми. Стан трьох госпіталізованих медики оцінюють як середній. Інші постраждалі - гостра реакція на стрес, стан легкий», - написав Синєгубов.

Нагадаємо, що у вівторок, 23 січня, росіяни тричі за день атакували Харків ракетами.

Як відомо, вранці 23 січня російські окупанти завдали ударів по Київському та Салтівському районам Харкова. Усього було близько 12 комбінованих ракетних ударів – С-300, Х-32 та «Іскандер».

Через російську ракетну атаку на Харків постраждало 30 житлових будинків. У 20 будинках відключили опалення. У 14 відключено електрику, в 12 немає газу.

Станом на вечір 23 січня відомо про 8 загиблих та 62 постраждалих внаслідок ракетних обстрілів армією рф, серед них є діти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: