Суд арештував першого фігуранта справи Гринкевича

Читать на русском
Суд обрав запобіжний захід одному з підозрюваних у справі щодо закупівель одягу для ЗСУ, Андрію Колотилу.
Фото: prm.ua

У четвер, 18 січня, Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід першому з п'яти фігурантів справи про оборудки із закупівлями одягу й білизни для ЗСУ.

Про це повідомила речниця Офісу генерального прокурора України Надія Максимець, передає «Українська правда».

«Суд задовольнив клопотання Офісу генерального прокурора і застосував до одного з фігурнатів запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 16 березня 2024 року із заставою 500 001 528 гривень (165 126 прожиткових мінімумів). Розгляд інших клопотань продовжується», – зазначила Максимець.

Зазначається, що мова йде про Андрія Колотила.

Адвокат підозрюваного Сергій Пушкарській повідомив, що захист готуватиме апеляцію на рішення суду. За його словами, розмір застави занадто великий для статусу учасника.

Нагадаємо, Державне бюро розслідування за процесуального керівництва Офісу генпрокурора 17 січня повідомило нову підозру львівському бізнесмену Ігорю Гринкевичу, який є одним із найбільших постачальників для Міністерства оборони і якого раніше запідозрили у дачі хабара слідчому ДБР. Він разом зі спільниками, за версією слідства, завдав бюджету України збитків на майже мільярд гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: