У Харкові є загиблий внаслідок вечірньої ракетної атаки – поліція

Читать на русском
У поліції повідомили, що одна людина загинула внаслідок ракетного удару росіян по Харкову 16 січня.
t.me/kharkivlife

Внаслідок вечірньої ракетної атаки росіян на Харків загинула одна людина. Кількість постраждалих не змінилася – 17 людей.

Це дані обласної поліції.

«Російські нелюди продовжують терор проти цивільного населення Харківщини. Учора вони вдарили двома ракетами С-300 по мирному Харкову. Внаслідок ворожої атаки 17 людей постраждали та 1 чоловік загинув. Всі цивільні! Варвари воюють з дітьми, жінками, людьми похилого віку. В принципі, як і завжди було в історії цієї недоімперії!», – повідомили в поліції.

Керівник ОВА Олег Синєгубов уточнив, що постраждали 16 жінок віком від 38 до 90 років та 31-річний чоловік. З них трьом – надали допомогу на місці.

«Станом на зараз у медзакладі перебуває 13 потерпілих: 43-річна жінка – у вкрай важкому стані, вона отримала тяжке проникаюче поранення. Також у важкому стані 39-річна жінка. Інші – у середньому та легкому станах», – розповів він.

У Холодногірському районі міста пошкоджено фасади близько 20 багатоквартирних житлових будинків, приміщення приватного медичного закладу, знищено 14 автомобілів.

Нагадаємо, удару по центральній частині Харкова було завдано близько десятої вечора 16 січня.

Крім того, вночі окупанти атакували «шахедами» Одесу, були прильоти по житлових будинках. Відомо про трьох постраждалих.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: