Кількість постраждалих внаслідок удару по Харкову зросла, є влучання в будинок

Читать на русском
У тяжкому стані дві жінки. 12 людей також госпіталізовано, перебувають у лікувальному закладі в середньому та легкому стані.
t.me/dsns_telegram

В результату ракетного удару по Харкову, ввечері 16 січня, постраждали 17 осіб. Двоє з них перебувають у тяжкому стані. При цьому, зафіксовано влучання в будинок і пошкодження лікарні.

Про це керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

Згідно його словами, 12 з 17 осіб госпіталізовано та перебувають у лікарнях.

«У тяжкому стані дві жінки. 12 людей також госпіталізовано, перебувають у лікувальному закладі в середньому та легкому стані», - написав начальник ОВА.

Лікарі допомогли на місці трьом людям, які відмовилися від госпіталізації.

Водночас, очільник поліції Харківської області Володимир Тимошко розповів ЗМІ, що окупаційні війська влучили у проїжджу частину та у житловий триповерховий будинок.

«Серед поранених військових немає, всі цивільні. Влучання по цивільному об'єкту, в якому живуть звичайні мешканці Харкова, у центрі, що знову вказує на те, що це терористичний акт з метою залякування і знищення населення. Це геноцид. Це будинок старої забудови», — зазначив Тимошко.

За його словами, у медичному закладі навпроти будинку, куди влучила російська ракета, було займання двох поверхів. Поранених серед персоналу немає, пацієнтів на момент удару не було.

Як зазначає мер міста Ігор Терехов, постраждали щонайменше десять житлових будинків, і це тільки за попередньою інформацією.

Нагадаємо, у Харкові вчора увечері пролунали вибухи. Російські окупанти обстріляли місто двома ракетами.

У Харкові станом на вівторок, 16 січня, внаслідок обстрілів росіян 2 та 10 січня у медзакладах перебувають 8 постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: