Військовим рф видають наркотичні та психотропні речовини – Генштаб

Читать на русском
Російські військові дедалі частіше відмовляються воювати. І командування армії рф вирішило стимулювати їх наркотиками і психотропами.
Getty Images

Російське командування видає військовим наркотичні та психотропні речовини як додаткові види стимулювання на полі бою. Ці препарати спотворюють відчуття реальності.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

ЗСУ за добу ліквідували майже тисячу окупантівЗСУ знищили 980 окупантів, 14 танків, 20 ББМ, 24 артилерійські системи, РСЗВ, два засоби ППО та інше озброєння та техніку.

«Російські військові все частіше відмовляються гинути за безглузді цілі свого лідера, тому командування ворога вирішило вдатися до експерименту щодо додаткових видів стимулювання, що спотворює відчуття реальності і веде до загибелі», – сказано в повідомленні.

Так, за інформацією Генштабу, особовому складу 108 десантно-штурмового полку 7 десантно-штурмової дивізії систематично видають наркотичні та психотропні речовини.

«Ці препарати призводять до ейфорії та притуплюють біль. Солдати, які вживають їх, легше погоджуються на м'ясні штурми, не побоюючись поранень або загибелі», – зазначили у зведенні.

Нагадаємо, в ГУР заявляли, що російського диктатора володимира ппроблеми з надмірним вживанням наркотиків. А в грудні повідомлялося, що у російських солдатів під Куп'янськом спалах «мишачої лихоманки».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: