Ворог атакував авіабомбами Вовчанськ, пошкоджене підприємство

Читать на русском
За минулу добу, 14 січня, ворог обстріляв понад 15 населених пунктів Харківщини. Підприємство у Вовчанську зазнало пошкоджень після атаки керованих авіабомб.
Укрінформ

В ніч на неділю, 14 січня, російські війська завдали ударів керованими авіабомбами по Вовчанську Харківської області. Місцеве підприємство зазнало пошкоджень.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Відомо, що загалом минулої доби артилерійських та мінометних ударів зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини, зокрема Гатище, Плетенівка, Вовчанськ Чугуївського району, Потихонове, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп'янського району.

Крім цього, близько 01:30 ворог обстріляв авіабомбами Вовчанськ Чугуївського району. Наразі інформації про постраждалих немає, однак місцеве підприємство було пошкоджено.

«Сьогодні близько 01:30 окупанти завдали ударів КАБами по м. Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджено підприємство. Інформація щодо потерпілих не надходила. Внаслідок обстрілів були перебої з електропостачанням, живлення відновили», – зазначив голова ОВА.

Нагадаємо, раніше в Харківській ОВА розповіли, що росіяни у Бєлгородській області спеціально імітують активність біля кордону. Але зараз у ворога немає таких сил, щоби піти на повторний наступ на Харків. Проте окупанти продовжуватимуть обстріли зі своєї території.

Раніше в ОВА вже коментували інформацію The Telegraph про можливий наступ росіян. У ГУР заявили, що ні Україна, ні росія наразі не можуть вести наступальних дій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: