Негода на Одещині: школи перевели у дистанційний режим

Читать на русском
Через негоду у вівторок та середу школи Одеської області працюватимуть дистанційно, повідомили в ОВА.
архівне фотофото ДСНС

Школи Одеської області 9 та 10 січня переводять на дистанційне навчання через погіршення погодних умов.

Про це у своєму Telegram повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

В Україні розпочав роботу цілодобовий штаб з ліквідації наслідків негодиЧерез складні погодні умови, які очікують в Україні від 7 по 9 січня, розпочав роботу цілодобовий штаб з ліквідації наслідків негоди.

«У звʼязку з прогнозованим погіршенням погодних умов, піклуючись про збереження здоров’я дітей та належну організацію освітнього процесу, 9 і 10 січня переходимо на дистанційний формат занять у всіх закладах освіти області. Підписав відповідне розпорядження», – написав Кіпер.

Дитячі садки та школи працюватимуть у режимі чергових груп, додав глава ОВА.

Також Кіпер порадив батькам по можливості залишати дітей удома.

«Усі ці рекомендації на період негоди. Про відновлення очного освітнього процесу буде повідомлено додатково. Прошу стежити за повідомленнями», – додав він.

Як відомо, негода в Одеській області викликала відключення електроенергії у кількох районах. У регіоні ожеледиця, налипання льоду на дротах. Енергетики та дорожні служби працюють з ночі.

Нагадаємо, у листопаді в Одесі та області вже вирувала негода, тоді повідомлялося про жертви. В Україні 7 січня розпочав роботу цілодобовий штаб щодо ліквідації наслідків негоди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: