Ігнат висловився щодо планів рф посилити крилаті ракети касетними боєприпасами

Читать на русском
У намірах росії обладнати крилаті ракети Х-32 касетними боєприпасами немає нічого дивного, заявив Ігнат.
armyinform.com.ua

Якщо росіяни таки обладнають крилаті ракети Х-32 касетними боєприпасами, то Сили оборони прийматимуть рішення та реагуватимуть на такий крок ворога.

Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону 5 січня.

Як змінювався запас ракет стратегічної дальності у росіїЯк змінювався російський запас ракет стратегічної дальності – на інфографіці. Зараз у рф близько 900 ракет.

Він нагадав, що росія вже неодноразово використовувала і касетні боєприпаси, і запальні боєприпаси. А будь-яка ракета чи бомба може оснащуватись касетною частиною, і в цьому немає нічого дивного.

Представник повітряних сил зазначив, що Україна також отримала від партнерів боєприпаси, якими можна цілком ефективно вести бойові дії.

«Якщо таке станеться (обладнання ракет рф Х-32 касетними боєприпасами - ред.), то, звичайно, на це потрібно буде реагувати Силам оборони і брати це до уваги», – додав він.

Нагадаємо, Центр національного опору напередодні повідомив, що російські військові планують обладнати крилаті ракети X-32 касетними боєприпасами. Раніше Ігнат пояснив, чому важко спрогнозувати терміни нових обстрілів України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: