Нью-Йорк сколихнула серія потужних вибухів, у місті фіксують перебої з електрикою – ЗМІ

Читать на русском
У вівторок, 2 січня, у центрі Нью-Йорка пролунала серія вибухів. За даними ЗМІ, інцидент був спричинений аварією трансформатора.
Фото: AP

У вівторок, 2 січня, у центрі Нью-Йорка пролунала серія вибухів. Місцеві жителі повідомили, що вибухи мали таку силу, що в районі інциденту «затряслися будівлі».

Такою інформацією поділився портал Independent.

Як мінімум три вибухи було зафіксовано близько 5:54 ранку (12:54 за Києвом) на острові Рузвельта, розташованому на захід від Манхеттена. Декілька жителів повідомили, що вони прокинулися від гучного шуму і відчуття, що їхні будинки затряслися.

На місце події прибули щонайменше 20 машин швидкої допомоги та пожежної служби, а також поліцейські.

Точна причина вибухів поки не встановлена, але джерело в поліції Нью-Йорка заявило, що «інцидент, можливо, був спричинений аварією трансформатора». Журналісти також повідомляють, що після вибухів у районі острова Рузвельта було зафіксовано перебої з подачею електроенергії.

Повідомлень про постраждалих не надходило. Також відомо, що пожежники перевірили структурну цілісність усіх навколишніх будівель, порушень виявлено не було.

Нагадаємо, кілька днів тому повідомлялося, що у Ліберії вибухнула цистерна з паливом, загинули майже півсотні людей.

А наприкінці липня у Таїланді вибухнув склад із піротехнікою. В результаті щонайменше 10 людей загинули і понад 100 отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: