Прильотів було два: Андрющенко розповів деталі нічних вибухів у Маріуполі

Читать на русском
В окупованому Маріуполі вночі було два прильоти з хорошими наслідками. Перший – по бетонному заводу, другий – по базі, де окупанти розміщували техніку та частини систем ППО.
Андрющенко Time

В окупованому Маріуполі вночі 15 грудня було два прильоти – по бетонному заводу та територією за Порт-Сіті, де росіяни розміщували військову техніку та частини систем ППО.

Подробиці розповів радник законного мера Петро Андрющенко.

«Для повної ясності. Вибухів було два. Місць влучання – два і вони різні. Перше відео з мігрантами – це той самий «бетонний завод». Перше влучання. Друге – територія за Порт-Сіті, де окупанти розміщували техніку військову та частини систем ППО. Друге влучання. Саме через це багато плутанини щодо місця та наслідків. А наслідки гарні», – написав він.

Андрющенко також додав, що по місцю розташування окупантів та зберігання техніки прилетіло вже вдруге (перший раз був 7 вересня): місце досі оточено, росіяни пів ночі вивозили поранених.

Нагадаємо, вночі у Маріуполі прогриміли потужні вибухи та почалася пожежа.

9 листопада було завдано удару по місцю розташування російських військових у Скадовську Херсонської області. За інформацією ЗМІ, це була будівля військового управління Слідчого комітету Росії. Загинули 10 людей, 11 поранено.

28 листопада ЗСУ вдарили по будівлі в Ювілейному на Херсонщині, де проходила нарада окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: