Війська рф обстріляли Сумщину: за добу зафіксовано понад 80 прильотів

Читать на русском
За минулу добу росіяни здійснили 20 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи.
Ілюстративне фотоGetty Images

Протягом доби середи, 27 грудня, російські окупаційні війська здійснили 20 обстрілів прикордонних громад Сумської області, загалом зафіксовано 84 вибухи.

Про це пресслужба Сумської ОВА повідомляє у Фейсбуці.

«Протягом дня росіяни здійснили 20 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, обстрілів зазнали Хотінська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Есманьська, Зноб-Новгородська, Середино-Будська громади Сумської області.

Білопільську громаду з території країни-агресора обстріляли з АГС (два вибухи), мінометів (три вибухи), артилерії (12 вибухів). Окрім того, ворог застосував FPV дрони (три вибухи) і вів вогонь з кулемета.

Водночас, у Великописарівській і Зноб-Новгородській громадах було зафіксовано обстріли з мінометів (17 і 12 вибухів відповідно).

Краснопільську громаду ворог обстріляв з мінометів (17 вибухів), а також артилерії (два вибухи).

При цьому, на територію Хотінської громада росіяни скинули чотири міни.

Своєю чергою Есманьська громада зазнала обстрілу з РСЗВ (два вибухи), а Середино-Будська - з АГС (десять вибухів).

Нагадаємо, у середу ввечері, 27 грудня, у Запоріжжі пролунало чотири вибухи під час повітряної тривоги.

Також кількість загиблих через атаку дронів на передмістя Одеси зросла до двох осіб. Одна людина загинула на місці, ще одна була доставлена до лікарні у тяжкому стані, де і померла.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: