У передмісті Одеси збитий дрон впав на будинки, є загиблий та поранені

Читать на русском
Рф вночі атакувала дронами Одесу. У передмісті збитий шахед упали на дачні будинки – одна людина загинула, троє поранено.
Фото: Сили оборони Півдня

На Одещині під час атаки збитий дрон впав на дачні будинки, внаслідок чого спалахнула пожежа. В результаті загинула одна людина, ще троє отримали поранення.

Про це повідомляють Сили оборони Півдня.

«На Одещині ворог зосередився на атаці обласного центру. Сили протиповітряної оборони відпрацювали всі ворожі цілі. Уламки збитих БпЛА впали на одну з незаселених новобудов. Також збитий в повітрі дрон впав на дачні будинки в передмісті Одеси. Спалахнула пожежа, яку вже ліквідовано. Одна людина загинула, троє отримали поранення, серед яких 17-річний підліток», – йдеться у повідомленні.

Крім того, окупанти атакували ударними безпілотниками Херсон: у місті пошкоджено торговий центр та багатоквартирні будинки, було влучання у складські приміщення науково-дослідної установи аграрного профілю.

Нагадаємо, за інформацією Повітряних сил, загалом росія вночі запустила 46 «шахедів».

17 грудня внаслідок падіння дрона на Одещині також загинула людина.

Вночі 14 грудня росія понад шість годин атакувала Одеську область ударними дронами. Було пошкоджено гуртожиток, постраждали 11 людей, серед них діти. Також було пошкоджено припортову інфраструктуру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: