В Одеській ОВА розповіли про наслідки вечірньої атаки дронами на регіон

Читать на русском
Під час атаки російських БПЛА на Одещину 22 грудня Сили ППО збили всі 7 безпілотників, якими ворог атакував регіон. В результаті атаки пошкоджено навчальний заклад.
Фото: Одеська обласна прокуратура

Увечері в п'ятницю, 22 грудня, росіяни атакували дронами-камікадзе «Shahed» Одеську область з Чорного моря. Було пошкоджено інфраструктуру.

Про це повідомили голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер та Сили оборони півдня України у своїх Telegram-каналах.

За даними Кіпера, в Одеському районі під час бойової роботи сил протиповітряної оборони вибуховою хвилею пошкоджено скління одного з навчальних закладів.

«На щастя, загиблих та постраждалих немає. Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян», – написав він.

Сили Протиповітряної оборони України повідомили про збиття усіх ударних безпілотників, якими росіяни атакували Одеську область. Їх було сім.

«Внаслідок вибуху в процесі падіння збитого дрона, ударною хвилею пошкоджено скління одного з навчальних закладів Одеського району. Люди не постраждали. Підступний ворог може застосовувати повторні атаки протягом ночі», – попередили захисники.

Нагадаємо, за останніми даними, у запасі в окупантів є приблизно 900 ракет. Ми також розповідали, як змінювався запас ракет стратегічної дальності у росії.

У Повітряних Силах ЗСУ розповіли, що з 24 лютого 2022 року російська армія запустила по території України понад 10 тисяч ракет та дронів різних типів.

Раніше в ГУР спрогнозували, що найважча частина зими для України ще попереду, незважаючи на те, що зараз рф не робить масованих ракетних атак.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: