Терміни для перевірки одержувачів пенсій серед ВПО хочуть продовжити

Читать на русском
На розгляд уряду внесуть питання щодо продовження терміну проходження ідентифікації одержувачів пенсій в Ощадбанку на 3 місяці.
Фото Слово і діло

Кабінет міністрів має розглянути пропозицію щодо продовження терміну фізичної ідентифікації ВПО в Ощадбанку для призначення пенсій до квітня 2024 року.

Про це повідомила пресслужба Мінреінтеграції 20 грудня.

Як зміняться пенсії українців у 2024 роціЯке підвищення пенсій закладено у проєкт державного бюджету України на 2024 рік – на інфографіці.

Зазначається, що на гарячі лінії міністерства звертається велика кількість пенсіонерів-ВПО з питаннями щодо термінів проходження ідентифікації в Ощадбанку.

«Проєкт постанови Кабміну щодо продовження терміну проходження фізичної ідентифікації одержувачів пенсійних виплат в Ощадбанку на 3 місяці вже розроблено. Найближчим часом цей проєкт має бути винесений на розгляд уряду», – йдеться у повідомленні.

Зокрема пропонується продовжити термін здійснення фізичної перевірки пенсіонерів в Ощадбанку до 1 квітня 2024 року. Це стосується внутрішньо переміщених осіб, взятих на облік до 24 лютого 2022 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, кому насамперед продовжать виплати ВПО після січня. При цьому восени виплати ВПО втратили понад 140 тисяч переселенців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: