Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Херсона стрімко зросла

Читать на русском
Під час вечірніх обстрілів Херсона російськими окупантами постраждали 9 осіб, з них 4 – діти віком 13, 4, 2 та 10 років.
Ілюстративне фотоvolynnews

У вівторок ввечері, 19 грудня, окупаційні війська завдали серію ударів по Херсону. Внаслідок атаки росіян кількість постраждалих зросла до 9 осіб.

Про це голова Херсонської МВА Роман Мрочко повідомляє у Telegram.

«Під час вечірніх обстрілів Херсона російськими окупантами постраждали 9 осіб, з них 4 – діти (віком 13, 4, 2 та 10 років). Чотири травмовані – мати з трьома дітьми госпіталізована. Стан середній. У них контузія та вибухова травма», - йдеться у повідомленні керівника МВА.

Згідно з його словами, окрім цього ще п'ятьом пораненим надано медичну допомогу на місці. Йдеться про одну дитину та чотирьох дорослих, від госпіталізації вони відмовилися.

Нагадаємо, у вівторок, ввечері, 19 грудня, російські окупаційні війська обстріляли Херсон із лівого берега Дніпра. Спочатку було відомо, що постраждала родина з трьома дітьми.

Також російська армія у вівторок обстріляла Антонівку на Херсонщині. Внаслідок прямого влучання в будинок постраждали чоловік та жінка.

Окрім цього, вночі 20 грудня у Харкові пролунала серія вибухів. Зафіксовано щонайменше два влучання біля житлових будинків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: