На Херсонщині під ворожий обстріл потрапили поліцейські

Читать на русском
Сьогодні вранці війська рф відкрили артилерійський вогонь по Даріївській громаді і вдарили дроном по Тягинці.
фото Нацполіція

Сьогодні вранці на Херсонщині дев'ять співробітників поліції постраждали внаслідок артилерійського обстрілу з боку російських окупантів.

Про це повідомила Нацполіція у Telegram.

Робота є непростою, але вона просувається: Гуменюк про дії ЗСУ на лівобережжі ХерсонщиниРобота українських військових на лівому березі Херсонської області спрямована саме на те, щоб полегшити життя місцевих мешканців та зменшити кількість обстрілів.

«Минулої доби росіяни атакували поліцейських, які допомагають жителям у деокупованих населених пунктах. Під атаку з БПЛА потрапила слідчо-оперативна група поліції у Тягинці», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що окупанти застосували дрон-камікадзе проти службового автомобіля. Вибух пролунав поряд з автомобілем. Там обійшлося без постраждалих.

У той же час сьогодні вранці війська рф відкрили артилерійський вогонь по Даріївській громаді.

«Ворожні снаряди пошкодили щонайменше 7 житлових будинків та адмінбудівлю. Внаслідок обстрілу травмувалися 9 співробітників поліції, загрози їхньому життю немає», – додали в Нацполіції.

Нагадаємо, 16 грудня на Херсонщині через обстріл пошкоджено інфраструктурний об'єкт та лікарня. 17 грудня ворог обстріляв центр Херсона, загинув пенсіонер.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: