Обстріли Сумщини: за останню добу зафіксовано 100 прильотів, є постраждалі

Читать на русском
За добу на території Сумської області було зафіксовано 100 вибухів. Росіяни за сьогодні обстріляли Краснопільську, Білопільську, Новослобідську, Есманську та Середино-Будську громади.
Ілюстративне фотоGetty Images

Російські окупаційні війська за останню добу, 19 грудня, десять разів обстріляли Сумську область, зафіксовано 100 вибухів. Унаслідок обстрілів Есманської громади та Краснопілля було поранено місцевих мешканців.

Про це пресслужба Сумської ОВА повідомляє в Телеграмі.

Як зазначається, за добу на території Сумської області було зафіксовано 100 вибухів. Росіяни за сьогодні обстріляли Краснопільську, Білопільську, Новослобідську, Есманську та Середино-Будську громади.

«Есманська громада: здійснено артобстріл (26 вибухів) та обстріл з РСЗВ (15 вибухів). Внаслідок обстрілу цивільний мешканець с. Есмань отримав поранення. Госпіталізований до медичного закладу. Також росіяни били з мінометів (4 вибухи)», - йдеться у повідомленні.

При цьому, ще одна людина постраждала через обстріл Краснопілля. По Краснопільській громаді ворог бив з мінометів, зафіксовано 5 вибухів.

Новослобідська громада Сумщини потрапила під артобстріл, на територію Середино-Будської громади ворог скинув чотири міни, а також зафіксовано 30 вибухів з АГС та обстріл зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, що у вівторок, ввечері, 19 грудня, російські окупаційні війська обстріляли Херсон із лівого берега Дніпра, постраждала родина з трьома дітьми.

Також російська армія у вівторок обстріляла Антонівку на Херсонщині. Внаслідок прямого влучання в будинок постраждали чоловік та жінка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: