Заступник голови Нацполіції, дружина якого має паспорт рф, подав у відставку – ЗМІ

Читать на русском
Дмитро Тишлек заявив, що подав на підпис керівництву Нацполіції рапорт про звільнення за власним бажанням.
Колаж 24 каналу

Заступник керівника Національної поліції Дмитро Тишлек написав рапорт про звільнення. Це сталося на тлі розслідування ЗМІ щодо наявності російського паспорта у його дружини.

Про це повідомив сам Тишлек у коментарі РБК-Україна у вівторок, 19 грудня.

У кого з українських політиків та чиновників знаходили російський паспортУ когось із українських політиків та чиновників знайшли російське громадянство – на інфографіці Слово і діло.

«Я ухвалив рішення написати рапорт про звільнення з посади заступника керівника Нацполіції за власним бажанням. Подав на підпис керівництву. Також чекаю на результати розслідування ДБР, яке, нагадаю, було розпочато саме за моєю заявою, та перевірки НАЗК», – сказав Тишлек.

Повідомляється, що сьогодні вдень глава МВС Ігор Клименко вже прийняв рапорт Тишлека та підписав наказ про його звільнення.

Раніше видання Bihus.Info опублікувало розслідування про те, що дружина заступника голови Нацполіції Дмитра Тишлека не позбавилася паспорту рф. Також у ЗМІ стверджувалося, що сам Тишлек користується нерухомістю та авто родини партнера ватажка ростовського кримінального угруповання.

У жовтні Дмитра Тишляка було усунуто від виконання службових обов'язків на місяць, поки проводилося службове розслідування. Минулого тижня ЗМІ повідомили, що Тишлек повернувся на службу 29 листопада.

Нагадаємо, у вересні Рада відправила у відставку голову АМКУ. Того ж місяця два колишні заступники Резнікова подали у відставку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: