УЗ запускає у Дніпрі City Express

Читать на русском
У Дніпрі з 20 грудня запускають приміський поїзд Dnipro City Express. Він з'єднає місто з передмістями та містами-сателітами. Вартість квитка – від 12 до 18 гривень.
Фото: УЗ

Укрзалізниця завтра, 20 грудня, запускає у Дніпрі приміський поїзд Dnipro City Express. На першому етапі він курсуватиме за маршрутом Дніпро – Кам'янське та зупинятиметься на станціях Горяїнове, Діївка, Сухачівка та Запоріжжя-Камʼянське.

Про це повідомляє пресслужба УЗ.

УЗ подвоює кількість рейсів із жіночими купе: у яких поїздах вони з'являтьсяЖіночі купе користуються популярністю, тому УЗ зробила цю опцію доступною ще у чотирьох поїздах.

«Як і в Києві, City Express в Дніпрі призначений для того, щоб поєднати максимально зручним сполученням з використанням оновленого та сучасного рухомого складу велике місто з його передмістям та містами-сателітами», – розповіли в компанії.

На маршруті курсуватимуть відновлені електропоїзди серії ЕПЛ2Т. Вони оснащені пандусами, місцями для проїзду людей з інвалідністю та інклюзивними туалетами, навігацією зі шрифтом Брайля, місцями для велосипедів, а також портами Type-C та USB для заряджання гаджетів.

Поїзди відправлятимуться з Дніпра о 5:14 (крім вихідних), 6:20, 10:00, 11:30 (крім вихідних), 15:40, 17:10 (крім вихідних), 19:10. Зворотно, з Камʼянського, поїзди відправлятимуться о 6:14 (крім вихідних), 9:00, 11:26, 12:42 (крім вихідних), 16:41, 19:12 (крім вихідних), 20:14.

Час у дорозі в обох напрямках від початкової до кінцевої станції становитиме приблизно 40 хвилин, вартість квитка – від 12 до 18 гривень (квитки можна придбати в чат-боті УЗ).

Нагадаємо, Укрзалізниця почала призначати додаткові потяги на Новий рік. Також компанія представила новий графік руху поїздів на 2024 рік, додалося 14 нових рейсів – 11 внутрішніх та 3 міжнародних.

6 грудня в Україні запустили сервіс спецзамовлення залізничних квитків для військовослужбовців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: