УЗ запустила сервіс спецзамовлення квитків для військових

Читать на русском
В Україні запустили сервіс спецзамовлення залізничних квитків для військовослужбовців. Тепер у разі відсутності квитків у продажу військові матимуть змогу забронювати їх на окремому порталі.
Фото: Getty Images

В Україні запустили сервіс спецзамовлення залізничних квитків для військовослужбовців.

Про це у середу, 6 грудня, повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Там розповіли, що тепер у разі відсутності квитків у продажу військові зможуть забронювати їх на окремому порталі.

На даний момент спецзамовлення квитків доступне на 17 поїздів, у тому числі до міст, наближених до зони ведення бойових дій та назад.

Щоб придбати квиток, необхідно:

  • не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда залишити заявку на порталі, після чого на e-mail прийде спеціальний код.

  • викупити квиток у касі не пізніше 1 години до відправлення поїзда, пред'явивши військовий квиток або посвідчення офіцера.

В УЗ також наголосили, що раніше військовослужбовці бронювали квитки через військового коменданта. Але для цього необхідно було спочатку особисто відвідати коменданта, а потім вирушити на вокзал для придбання квитка.

Нагадаємо, що з жовтня на вокзалах та у поїздах почали працювати маршали залізничної безпеки – працівники воєнізованої охорони, завдання яких контролювати ситуацію з безпекою під час пасажирських перевезень.

Раніше повідомлялося, що Укрзалізниця презентувала новий графік руху поїздів на 2024 рік. У ньому додалося 14 нових рейсів: 11 внутрішніх та три міжнародних.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: