У США автомобіль врізався у кортеж Байдена

Читать на русском

Автомобіль врізався у кортеж президента США Джо Байдена у штаті Делавер. У Секретній службі заявили, що зіткнення не було навмисним.
Фото: AP

У Вілмінгтоні в американському штаті Делавер увечері 17 грудня автомобіль ненавмисно врізався у позашляховик у кортежі президента США Джо Байдена. Пошкодження отримали обидва транспортні засоби, сам Байден не постраждав.

Про це повідомляє AP.

У момент аварії Байден та перша леді Джилл залишали свій передвиборчий штаб. Поки президент ішов з офісу до броньованого позашляховика, який чекав на нього, в один з автомобілів врізався сріблястий седан.

SHOCKING MOMENT: Car Crashes Into Vehicle In Biden's Motorcade Moments After He Enters SUVForbes Breaking News

Потім седан спробував проїхати на перекрите перехрестя, перш ніж співробітники Секретної служби оточили автомобіль зі зброєю напоготові і наказали водієві підняти руки вгору.

У Секретній службі підтвердили CNN факт аварії та зазначили, що вона не була навмисною – у місті на той момент йшов сильний дощ. Кортеж Байдена вирушив далі без пригод.

Нагадаємо, у вересні минулого року кортеж президента України зіткнувся у Києві з легковим автомобілем. ДТП займалося Державним бюро розслідувань.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: