«Резонансна подія»: у ГУР відреагували на «прослушку» в кабінеті Залужного

Читать на русском
Виявлення прослушки в одному з кабінетів головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного – це резонансна подія. ГУР чекає на результати розслідування у цій справі.
Фото: АРМІЯ INFORM

Головне управління розвідки чекає на результати розслідування у справі про виявлення «прослушки» в одному з кабінетів головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Про це заявив представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Залужний прокоментував виявлення «прослушки» у кабінетіВалерій Залужний розповів, що прослушку знайшли у приміщенні, яке він мав використовувати сьогодні.

За його словами, у цій ситуації мають розібратися контррозвідувальні органи, насамперед СБУ.

«Це, звісно, резонансна подія. Триває війна і ворог намагається різними способами отримати інформацію та вивчити наші плани», – сказав Юсов.

Він додав, що ворог може використовувати інструменти для «прослушки», оскільки вони порівняно дешевші за інші способи отримання інформації і часто економлять значні ресурси.

Нагадаємо, у Генштабі сьогодні офіційно підтвердили, що вчора під час планової перевірки приміщень в одному з місць дислокації було виявлено елементи обладнання для зняття інформації.

СБУ вже порушила кримінальну справу за фактом виявлення «прослуховування» в одному з потенційних місць дислокації Залужного.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: