Окупанти збільшили активність артилерії на фронті – Тарнавський

Читать на русском
Окупаційні війська збільшують активність артилерії на фронті. Таку активність помітили на Таврійському напрямку.
facebook_com_PresscentrTavria

Окупаційні війська збільшують активність артилерії на фронті. Зокрема таку активність помітили на Таврійському напрямку.

Про це повідомив командувач ОСУВ «Таврія» Олександр Тарнавський у Telegram.

«Ворог продовжує активні піхотні атаки та збільшив активність артилерійських підрозділів. Задіює для підтримки піхоти бронетехніку та авіацію», – заявив він.

Відомо, що за минулу добу, 16 грудня, на Таврійському напрямку окупанти завдали ракетного удару, 13 авіаударів, 1044 артилерійських обстрілів та провели 55 бойових зіткнень. Втім наші воїни стійко тримають оборону та проводять активні дії на визначених напрямках.

Тарнавський додав, що вчора втрати російської армії у порівняні з минулою добою значно виросли – 576 осіб живої сили та 57 одиниць техніки. Зокрема, знищено 5 танків, 7 ББМ, 8 артсистем та 10 автомобілів.

Нагадаємо, у суботу, 16 грудня, російські війська незначно просунулися на трьох напрямках: біля Бахмута, Авдіївки та Вербового.

Речниця обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк розповіла, що робота українських військових на лівобережжі Херсонської області є непростою, але вона просувається.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: