Ворог на Авдіївському напрямку немає жодного серйозного закріплення – начальник МВА

Читать на русском
Російські окупанти проводять багато штурмів на Авдіївському напрямку, але українські військові не дають їм закріпитися.
Юрій Бутусов Telegram

Російські війська продовжують активно атакувати Авдіївку. Проте українські військові успішно відбивають їх, не допускаючи значного закріплення.

Про це повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в етері телемарафону.

Залужний планує новий контрнаступ у 2024 році – ЗМІГоловнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний планує новий контрнаступ у 2024 році. Україна, ймовірно, збирає для цього ресурси.

«Насправді ті активності, які ворог проводить на нашому напрямку їх дуже багато, багато штурмових дій – це десятки атак протягом доби, але десь закріпитися хлопці наші не дають. Якщо їм навіть, щось десь трохи вдається просунутися, то відпрацьовує відразу артилерія, міномети й реактивна артилерія. Тобто жодного серйозного закріплення у ворога немає», – заявив він.

Барабаш наголосив, що смуга оборони навколо Авдіївки тримається.

Також повідомляли, що російські військові планують захопити Куп'янськ, щоб використати його як плацдарм для наступу на захід. За минулу добу, 15 грудня, було відбито 9 атак поблизу Синьківки.

Тим часом українські військовослужбовці на півдні за добу знищили 11 пунктів спостереження російських окупантів. Це новий рекорд у боях з ворогом на цій ділянці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: