У Маріуполі партизани знеструмили базу окупантів

Читать на русском
Партизани знешкодили трансформаторні установки, що живили електрикою базу російських окупантів.
скріншот з відео

У тимчасово окупованому Маріуполі партизани знешкодили трансформаторні пристрої, що живили електрикою базу російських окупантів.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

У Маріуполі партизани спалили базу російських окупантівУ Маріуполі партизани знищили чотири військові машини російських окупантів, які були на базі.

«В Маріуполі Спротив знешкодив трансформаторні установки в рані між ЖМР 23 та с. Старий Крим, які забезпечували базу окупантів електрикою. ВогнянийСпротив супроводжувався яскравими спецефектами у вигляди чорного диму та як наслідок, підвищеним рівнем тривожності», – написав Андрющенко.

Нагадаємо, у тимчасово окупованій Луганській області у місті Сорокіне сьогодні вранці пролунали вибухи. Стало відомо, що було завдано удару по складу БК ворога.

24 вересня у тимчасово окупованому Токмаку Запорізької області також пролунали потужні вибухи. Колаборанти Запорізької області заявили про «потужний ракетний удар».

Перед цим сили оборони уразили штаб окупантів у районі Мелітополя. Удару було завдано вранці 19 вересня. А 16 вересня ЗСУ знищили розташування ворожої техніки в окупованому Токмаку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: