У Раді просять Зеленського запровадити щоденну «молитву за перемогу»

Читать на русском
Нардеп Георгій Мазурашу запропонував Зеленському оголосити загальнонаціональний щоденний час молитви за перемогу та звільнення України.
facebook.com/sportbuk

У Верховній раді зареєстровано проєкт звернення до президента Володимира Зеленського про «оголошення загальнонаціонального щоденного часу молитви за перемогу та звільнення усієї території України від російської окупації».

Ініціатором постанови №10328 виступив нардеп Георгій Мазурашу.

У Раді пропонують врегулювати ринок езотеричних послугНардеп Сергій Гривко зареєстрував законопроєкт, яким пропонується врегулювати ринок езотеричних послуг.

Тексту постанови та пояснювальної записки на сайті парламенту наразі немає. Але у себе у Facebook Мазурашу навів приклади, «коли загальнонаціональна молитва змінювала хід історії»: евакуація британської армії з Дюнкерка після того, як прем'єр-міністр Вінстон Черчілль затвердив національний день молитви; успішна висадка у Нормандії після загальнонаціональної молитви у США.

«Бог на стороні України, яка зазнала нічим не оправданого збройного нападу російської федерації, тому ми сміливо можемо звертатися до Бога з надією на допомогу в досягненні перемоги та звільненні всієї території України від російської окупації. Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії росії проти України. Хвилина мовчання проходить щодня о 9:00. Цілком логічним було б саме цей час оголосити загальнонаціональним щоденним часом молитви за перемогу та звільнення всієї території України від російської окупації», – вважає Мазурашу.

Нагадаємо, раніше Георгій Мазурашу запропонував відзначати в Україні День подяки. А торік разом із колегою запропонував змінити текст Гімну України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: