Ворог зменшив кількість штурмових дій на Таврійському напрямку – Тарнавський

Читать на русском
Російські окупанти на Таврійському напрямку зменшили кількість штурмових дій. Ворог знову почав задіювати для ударів авіацію.
Укрінформ

Російські окупанти зменшили кількість штурмових дій та знову почали задіювати для ударів авіацію на Таврійському напрямку.

Про це повідомив командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександр Тарнавський у Telegram.

«Окупанти зменшили кількість штурмових дій та знову почали задіювати для ударів авіацію. Загалом, на Таврійському напрямку ворог завдав 6 авіаударів, провів 33 бойових зіткнення та здійснив 512 артобстрілів», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що на цьому напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Воїни стійко тримають оборону, завдаючи ворогу значних втрат. Сили оборони успішно відбили 19 атак окупантів східніше Новобахмутівки та в районах Авдіївки, Тоненького і Первомайського.

Загальні втрати ворога в операційній зоні ОСУВ «Таврія» склали 337 осіб. Окрім цього, українські захисники знищили 9 одиниць військової техніки, серед яких 5 ББМ та 1 артсистема. Також було знищено склад боєприпасів та 2 склади з пально-мастильними матеріалами.

Нагадаємо, ЗСУ накрили російських окупантів щільним вогнем артилерії біля Кліщіївки, що на Бахмутському напрямку.

Загалом за минулу добу, 9 грудня, українські захисники ліквідували ще 700 загарбників, а також знищили десятки одиниць ворожої техніки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: