Нацгвардійці знищили вантажівки окупантів на Херсонщині – відео

Читать на русском
Бійці Нацгвардії знищили військові вантажівки російських окупантів у Херсонській області за допомогою дронів.
Getty Image

Бійці Нацгвардії вдарили по загарбниках у Херсонській області. Їм вдалося знищити військові вантажівки російських окупантів.

Про це повідомив командувач Національної гвардії України Олександр Півненко.

«Часткова» мобілізація путіна рік потому: скількох росіян кинули в м'ясорубку війниМобілізацію в росії було оголошено рік тому. Скільки людей планували призвати та скільки забрали на війну насправді – на інфографіці.

Півненко наголосив, що одним із важливих напрямків бойової роботи українських оборонців на півдні Україні залишається знищення шляхів логістики, логістичних хабів і транспорту військ росії.

«Оператори БпЛА Сил оборони півдня України безперервно виконують бойові завдання зі знищення ворога. Одним із важливих напрямків бойової роботи українських оборонців є методичне руйнування шляхів логістики, логістичних хабів і транспорту військ рф», – йдеться у дописі.

Він опублікував відео бойової роботи аеророзвідників 11-ї бригади ім. М. Грушевського Національної гвардії України. На кадрах видно, як бійці за допомогою дронів знищили вантажівки російських окупантів на Херсонському напрямку.

До слова, бійці ЗСУ за минулу добу ліквідували ще 900 російських окупантів. Загальні втрати російської армії від початку повномасштабного вторгнення перевищили 338 тисяч вбитих.

У ЗСУ також підрахували втрати окупантів під Авдіївкою за два місяці штурмів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: