Залужний та Умєров привітали військових із Днем ЗСУ

Читать на русском
День Збройних сил України відзначається 6 грудня. Головнокомандувач Валерій Залужний та міністр оборони Рустем Умєров привітали військових.
t.me/ministry_of_defense_ua

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав військових із Днем Збройних Сил України. Він подякував їм за важку роботу та зазначив, що Україна не здається завдяки їм.

Звернення опубліковане в соцмережах головкому.

Календар свят та пам'ятних днів, присвячених українським захисникамКалендар військових свят в Україні та пам'ятних днів, присвячених українським захисникам – на інфографіці.

«Схиляю голову перед вашим подвигом! Перед кожним солдатом, сержантом і офіцером. Особливо перед тими, хто сьогодні у вогні боїв та під обстрілами, у холодних замерзлих окопах та руїнах міцно тримає оборону та нищить підступного ворога. Саме ви, незважаючи на звання та посади, стоїте за майбутнє наших дітей. Це те, заради чого ми боремося, не маючи права на поразку. Україна не здається – завдяки вам. І завдяки вам я знову і знову переконуюсь - як би важко нам не було, але точно не буде соромно», – сказав Залужний.

Міністр оборони Рустем Умєров також привітав військовослужбовців зі святом: він зазначив, що вони стали символом військової звитяги та незламності для всього світу.

«На ваших плечах тримається кожен наш окоп, кожна наша еспешка, кожна наша посадка. Ваш штурмовий клич «Це наша посадка!» вже кричать діти, коли грають в дворах. Для мене честь бути з вами пліч-о-пліч у ці визначальні для України дні», – сказав він.

Нагадаємо, «Слово і діло» аналізувало, як змінювалися витрати на оборону за роки незалежності України.

На інфографіці – календар свят та пам'ятних днів, присвячених українським захисникам.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: