У ЦАХАЛ повідомили про початок третього етапу наземної операції у Секторі Гази

Читать на русском
Ізраїльські військові розпочали третю фазу наземної операції в Секторі Гази. У рамках цього етапу ЦАХАЛ вестиме бойові дії на півдні анклаву.
Фото: Times of Israel

Ізраїльські військові розпочали третю фазу наземної операції у Секторі Гази. У рамках цього етапу ЦАХАЛ вестиме бойові дії на півдні анклаву.

Такою інформацією повідомив начальник штабу Армії оборони Ізраїлю Герці Халеві, його цитує The Times of Israel.

Очільник Пентагону попередив Ізраїль про можливу «стратегічну поразку» у війні з ХАМАСомОчільник Пентагону попередив Ізраїль про можливу стратегічну поразку у війні з ХАМАСом через збільшення жертв серед цивільного населення.

Він повідомив, що наразі підрозділи ЦАХАЛ оточують місто Хан-Юніс – великий населений пункт у південній частині Сектору Гази.

«Через 60 днів із початку війни наші сили оточують Хан-Юніс. У той же час ми працюємо над поглибленням досягнень у північній частині Сектору. Той, хто думав, що ЦАХАЛ не знатиме, як поновити бойові дії після перемир'я, помилявся. ХАМАС це гостро відчуває», – зазначив Халеві.

Начальник штабу Армії Ізраїлю також розповів, що за останні два місяці на території Ізраїлю було заарештовано понад 1200 членів ХАМАС, «а багато інших, які планували атаки або здійснили їх, було вбито».

Нагадаємо, ЦАХАЛ повернувся до ведення бойових дій «на повну силу» після того, як ХАМАС порушив угоду про припинення вогню.

Раніше повідомлялося, що ізраїльська армія ліквідувала ватажка ХАМАС, який планував вторгнення до Ізраїлю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: