Війська рф тримають ракетоносії у Чорному морі: скільки там «Калібрів»

Читать на русском
З погіршенням погоди ворог завів в пункти базування надводний ракетоносій. На бойовому чергуванні в Чорному морі лишаються 2 підводних човни з Калібрами.
Ілюстративне фотофото: росЗМІ

У вівторок ввечері, 28 листопада, російські окупанти зменшили через шторм у Чорному морі кількість ракетоносіїв, виведених на бойове чергування. Наразі в акваторії залишаються два підводні човни, споряджених 8 «Калібрами».

Про це йдеться у повідомленні Сил оборони півдня України у Telegram-каналі.

У рф виникли проблеми з ракетами «Калібр»: розвідники пояснили причинуБританські розвідники вважають, що росія перестала застосовувати Калібри, ймовірно, через логістичні проблеми у Новоросійську.

«З погіршенням погоди ворог завів в пункти базування надводний ракетоносій. На бойовому чергуванні в Чорному морі лишаються 2 підводних човни. Їх спорядження - до 8 ракет типу «Калібр», - повідомляють військові.

Українські захисники попереджають про небезпеку застосування противником цих ракет для удару по території нашої держави.

Згідно з повідомленням Сил оборони, ракетна загроза - на рівні «високий».

Військові закликали українців зберігати пильність та уважно ставитись до сигналів повітряних тривог, перебувати в укриттях у разі їх оголошення.

«Ворог підступний і зухвалий. Виявлення пусків з підводних ракетоносіїв ускладнено. Оперативно переходьте в укриття», - додають в Силах оборони.

Нагадаємо, війська країни-агресора у понеділок, 27 листопада, незважаючи на сильний шторм, вивели в Чорне море фрегат «Адмірал Макаров», який є носієм ракет типу «Калібр».

Також нещодавно у Чорному морі затонуло судно, яке вийшло з російського порту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: