Війська рф за підтримки авіації намагаються оточити Авдіївку – Генштаб

Читать на русском
Минулої доби, 25 листопада, на фронті відбулося 58 бойових зіткнень. Ворог намагається оточити Авдіївку, використовуючи авіацію.
Генштаб ЗСУ

Українські військові минулої доби, 25 листопада, відбили 23 атаки противника на Авдіївському напрямку та утримують зайняті позиції на лівобережжі Дніпра.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Загалом протягом минулої доби на фронті відбулося 58 бойових зіткнень. Того дня ворог завдав 4 ракетних та 109 авіаційних ударів, здійснив 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Детальніше про ситуацію на напрямках

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність.

На Куп’янському напрямку ворог вів штурмові дії біля Синьківки та Іванівки Харківської області, де Силами оборони відбито 4 атаки.

На Лиманському напрямку окупанти наступальних дій не вели.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 10 атак противника поблизу Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

При цьому Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута Донецької області, завдають загарбникам втрат у живій силі та техніці та закріплюються на досягнутих рубежах.

На Авдіївському напрямку ворог, за підтримки авіації, не полишає спроб оточити Авдіївку. Українські воїни стійко тримають оборону. Безуспішними були наступальні дії ворога в районах Степового, Авдіївки, Первомайського та південніше Новокалинового Донецької області. Тут українські захисники відбили 23 атаки.

На Мар’їнському напрямку противник вів штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де Силами оборони відбито 9 атак.

На Шахтарському напрямку противник вів безуспішні штурмові дії південніше Золотої Ниви та східніше Старомайорського Донецької області.

На Запорізькому напрямку ворог 8 разів безуспішно намагався відновити втрачене положення поблизу Роботиного Запорізької області.

На Мелітопольському напрямку ЗСУ продовжують наступати.

Тим часом на Херсонському напрямку наші воїни надалі утримують зайняті позиції на лівобережжі Дніпра, продовжують вести контрбатарейну боротьбу, наносять вогневе ураження по тилах противника.

Нагадаємо, вночі 25 листопада ворог випустив по Україні рекордну кількість ударних БПЛА – 75 «Шахедів», з них 74 збиті.

У ніч проти неділі, 26 листопада, Сили протиповітряної оборони України збили вісім ударних безпілотників росіян.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: