У Міноборони провели випробовування нових українських FPV-дронів – відео

Читать на русском
Згідно з інформацією відомства, метою випробовувань стала перевірка роботи безпілотників під впливом випромінювання комплексу РЕБ.
mil.in.ua

Міністерство оборони України провело випробування нових вітчизняних FPV-дронів, які виробили приватні кампанії. Метою цих випробувань стала перевірка роботи БПЛА під впливом випромінювання комплексу РЕБ.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони на сторінці у Facebook.

«Армія дронів»: скільки окупантів та техніки вдалося знищити з початку контрнаступуВтрати російської армії, завдані Армією дронів з початку контрнаступу ЗСУ – на інфографіці.

Як зазначається, на випробуваннях тестували дрони від шістьох виробників. Здебільшого - FPV-дрони, спроєктовані та виготовлені приватними компаніями.

Згідно з інформацією відомства, метою випробовувань стала перевірка роботи безпілотників під впливом випромінювання комплексу РЕБ. Окремо також тестували стійкість БпЛА до придушення сигналу відеозв’язку та каналу керування безпілотником.

Крім того, один з виробників продемонстрував свою серійну розробку дрона-камікадзе. Цей зразок показав стійкість каналів відео-звʼязку та управління дроном у протистоянні з комплексом РЕБ.

Нагадаємо, бійці ЗСУ отримали нову велику партію FPV-дронів.

Як відомо, всього FPV-дронів буде 10 тисяч. БПЛА придбали у рамках спільного збору United24. За три дні вдалося зібрати 235 мільйонів гривень.

У жовтні українські військові отримали на фронт понад 800 безпілотників у рамках програми Армія дронів. У цій партії були БПЛА для розвідки, а також FPV-дрони Phoenix 03 Heavy.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: