Росіяни заявили про спробу масованої атаку БПЛА на Москву

Читать на русском
Вночі 26 листопада під Москвою було чути вибухи, повідомляється про нібито масовану атаку БПЛА на столицю рф.
Фото: 24tv.ua

У ніч проти неділі, 26 листопада, у росії заявили про спробу масованої атаки безпілотниками на Москву, яка була нібито відбита.

Про це повідомили мер Москви Сергій Собянін та Міноборони рф.

За словами Собяніна, безпілотники, що летіли на Москву, збиті в районі Наро-Фомінська і Одинцовському міському окрузі Підмосков'я. Також ППО перехопила і знищила кілька дронів у Брянській, Тульській і Калузькій областях. Постраждалих та серйозних руйнувань попередньо немає.

Собянін також зазначив, що на місцях падіння уламків безпілотників працюють представники екстрених служб і додав, що робота з подальшого виявлення БПЛА триває.

Пізніше у Міноборони рф заявили, що ППО знищила 11 БПЛА над територією Московської, Тульської, Калузької та Брянської областей.

Крім того, Собянін додав, що ще один БПЛА, що намагався здійснити атаку на Москву, збитий у Подольську. Руйнувань та постраждалих нібито немає.

Нагадаємо, у ніч проти 25 листопада війська рф атакували Київ безпілотниками. За попередніми даними, сили ППО збили понад 60 ударних БПЛА.

24 листопада повідомлялося про пожежу на електропідстанції у Москві. Днем раніше вибух на підстанції стався у місті Літкаріно у Московській області.

19 листопада в росії заявили про атаку безпілотника в Підмосков'ї.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: