Ворог зменшив кількість авіаударів попри високу активність піхоти – Тарнавський

Читать на русском
Російські війська зменшили кількість авіаударів та активність піхоти все ще є високою. В операційній зоні ОСУВ Таврія ворог провів 50 бойових зіткнень та здійснив 912 артобстрілів.
armyinform.com.ua

Російські війська зменшили кількість авіаударів та при цьому активність піхоти все ще є високою.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

«Російські окупанти здаються в полон - вчора 3 особи вибрали життя. Противник зменшив кількість авіаударів, але активність його піхоти все ще висока», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що в операційній зоні ОСУВ «Таврія» за добу ворог завдав 4 авіаудари, провів 50 бойових зіткнень та здійснив 912 артобстрілів. Загальні втрати ворога на цьому напрямку склали 502 особи.

Крім цього, було нищено 24 одиниці військової техніки, зокрема танк, 4 ББМ, 4 артсистеми, 12 БпЛА і три автомобілі. Ще 21 одиницю техніки ворога пошкоджено.

Нагадаємо, за добу українські військові ліквідували ще 860 російських загарбників, а також знищили десятки ворожої техніки.

Також писали, що командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав наших захисників на Куп'янському та Бахмутському напрямках.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: