Армія Ізраїлю заявила про знищення сотень підземних тунелів у Газі

Читать на русском
Ізраїльські солдати знайшли та знищили 400 тунелів у Газі, які були збудовані терористами ХАМАС.
Фото: IDF

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявила, що з початку наземної операції в секторі Газа військові виявили та знищили близько 400 шахт, що ведуть у підземні тунелі. Усі ці споруди збудували терористи.

Про це повідомляє The Times of Israel.

Напад на Ізраїль: які країни підтримали ХАМАС, а які – зберігають нейтралітетКраїни Заходу підтримують Ізраїль та засуджують напад ХАМАС. Які країни вважають за краще залишатися нейтральними чи підтримали бойовиків – на інфографіці.

«На сьогодні солдати Цахала виявили та зруйнували близько 400 шахт терористичних тунелів. Значну роль у виявленні та руйнуванні цих валів різними методами відіграв підрозділ спеціального призначення «Яхалом» Інженерного корпусу», – йдеться у повідомленні.

За даними ізраїльських військових, бойовики ХАМАС спорудили мережу тунелів під населеними пунктами по всьому сектору Газа.

Входи у тунелі були заховані серед цивільної забудови, у тому числі житлових будинках, школах, лікарнях та інших об'єктах.

Нагадаємо, прокурори США, Німеччини, Франції, Аргентини та Австрії прибули до Ізраїлю, щоб обговорити розслідування нападу ХАМАСу.

Також повідомлялося, що в Ізраїлі схвалили план визволення заручників в обмін на припинення вогню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: